rasariiit

rasariiit

da

French Air



tinkerbell name Pictures, Images and Photos

vineri, 19 iunie 2009

Gandita bine.Doar daca-ti plac blondeleeee!

Fa-o sa spuna:”Esti cel mai interesant om pe care l-am intalnit!”

„Esti cea mai interesanta persoana pe care am intalnit-o in viata mea”

Asta trebuie sa auzi cand prima intalnire cu o femeie se apropie de sfarsit.

Intr-o societate in care scoala si mass media & netu frate ...te invata sa fii la fel, sa mananci la fel, sa te imbraci la fel, devine tot mai greu sa fii diferit, unic si irepetabil.

Desi nu ajunge un singur articol ca sa putem discuta despre importanta si valoarea creativitatii, o sa vorbim despre cateva lucruri care trebuie sa te scoata din turma de baieti si barbati care au aceleasi tipare de comportament. Doar simplu fapt ca esti diferit te poate face mai atragator. Dar tine minte ca exista diferit in sensul bun si diferit in sensul rau .
„Si atunci am realizat greseala pe care am facut-o întreaga mea viata. Imi era teama sa pierd femeia. Ca sa ai o femeie, trebuie sa fii dispus sa o pierzi.” Neil Strauss- The Game

De obicei prima intalnire este decisiva pentru felul in care va continua interactiunea dintre un barbat si o femeie.

Daca reusesti sa creezi atractie sexuala, poti ajunge la urmatoarele intalniri, la sex si poate la o relatie.

Daca nu reusesti sa creezi atractie, poti ramane un prieten. Si atat .Ceea ce poate fi nasol ( prietenii stiu de ce)
Sau se poate sa fii atat de taran incat fata sa nu mai vrea sa te vada in viata ei. ( am patit-o si stiu cum e.)

Cand esti la intalnire cu o femeie, cati bani ai, ce statutul social ai, ce anturaj ai, etc…toate acestea raman undeva in afara, si ce ramane e personalitatea ta. Felul in care esti tu si felul in care iti arati trasaturile de personalitate vor cantari decisiv in succesul tau.

Trasaturile de personalitate principale care arata unei femei ca esti o persoana de calitate sunt:

Increderea in sine (calitati de lider)

Inteligenta emotionala (maturitatea)

Comunicarea (verbala si nonverbala)

Acum, sa vedem cum se traduc aceste trasaturi in comportamentul unei persoane.

1. Increderea in sine

Aceasta este una dintre cele mai atragatoare calitati de personalitate. Femeile sunt atrase de barbatii care sunt lideri sau care arata potential de a deveni intr-o zi lideri.

Atunci cand te intalnesti cu o femeie, ca sa arati ca ai incredere in tine poti face urmatoarele lucruri:

Sa stii locul si ora intalnirii. Asta arata ca esti hotarat si stii exact ce urmeaza sa se intample. Arata ca esti un om cu un plan si cu o directie. Daca ora si locul nu se potrivesc cu ceea ce isi doreste ea, iti va spune. “Nu pot pentru ca…… “. Si atunci poti gasi o alternativa care sa fie buna pentru ambele parti. De cele mai multe ori insa lucrurile vor ramane asa cum le-ai stabilit si chiar daca va trebui sa schimbi ceva in plan din motive care nu depind de tine, nu conteaza, ai aratat ca ai avut hotarare si initiativa si asta inseamna ca ai potential de lider.

Sa conduci interactiunea. Daca trebuie sa gasesti un loc in care sa stati jos, cauti locul si o inviti sa se aseze. Nu intrebi „unde vrei sa stam?”. Daca ai ales locul gresit pentru ca bate soarele si ea face repede insolatie, iti va spune si poti schimba locul. Repet, nu conteaza deznodamantul, ce conteaza e caracterul tau hotarat. Daca trebuie actionat cu mediul inconjurator( sa ceri ceva unei persoane, sa ceri sa fiti serviti, sa gasesti un scaun, sa cumperi bilete, etc) TU esti cel care are initiativa tot timpul. (ptr ca noi suntem niste FETEE!!! )

Fii tu cel selectiv! Femeile au de unde alege. Chiar si cele mai putin atragatoare nu au problema in a face sex pentru ca barbati care sunt dispusi sa o faca oricand, cu oricine si oricum sunt multi. Asadar, foloseste aceasta arma a femeilor in avatajul tau. Fii tu cel selectiv. Spune-i ce fel de femei iti plac si de ce ai ales sa te vezi cu ea. Spune-i ce asteptari ai de la ea si de la aceasta intalnire. Arata ca ai standarde si ca trebuie sa dea tot ce are mai bun pentru ca la fel faci si tu atunci cand intalnesti persoane noi.

Nu incerca sa impresionezi. Cand incerci sa impresionezi arati ca vrei aprobarea celor din jur si recunoasterea, inseamnă ca nici tu nu esti sigur pe tine. Un om cu incredere in el nu simte nevoia sa enumere realizari si fapte de vitejie pentru ca nu il intereseaza sa castige aprobarea sau respectul. EL STIE CA DEJA LE ARE DOAR PRIN PREZENTA LUI DE MOMENT SI PRIN PERSONALITATEA LUI. NU încerca sa o impresionezi in vreun fel. Nu vorbi despre realizarile tale profesionale si posesiunile tale materiale. In momentul in care incepi sa faci asta arati că incerci sa ii dovedesti ceva, sa ii castigi respectul si aprobarea, ceea ce te va face SA PIERZI tocmai RESPECTUL si APROBAREA. Asta o pune pe ea in pozitia de a fi cea cu statut mai mare ca tine, pentru ca tu incerci sa te dai peste cap ca sa te accepte. Nu vei reusi decat sa o faci sa-si piarda interesul.

2. Inteligenta emotionala

Daca am enumerat cateva lucruri care arata increderea in sine, sa vedem cateva care arata inteligenta emotionala si maturitate. (for girls is hardest].
Toti stim ca femeile prefera barbatii maturi. Dar maturitatea asta n se refera la varsta ci la comportament. Stiu oameni complet imaturi la 50 de ani si stiu tineri de 17 ani cu o scoala a vietii care ar face invidios pe oricine. Deci, lucruri care arata maturitatea emotionala:

Cand pierzi controlul, daca se creeaza un conflict sau ceva nu mai merge bine, OPRESTE-TE si reia de unde mergea bine.

De exemplu : Daca incerci sa o saruţi si se retrage, continui sa povestesti despre ce povesteaţi inainte, fara sa faci drama sau mutre. Dupa care incerci din nou. :)).

Esti calm indiferent ce se intampla. Una din trasaturile definitorii ale maturitatii emotionale este calmul. Oamenii imaturi emotionali sunt implusivi si nervosi. Oamenii maturi sunt calmi si cu sange rece. Indiferent ce se intampla, chiar daca fata are un comportament care te calca pe nervi, chiar daca intarzie, nu se tine de cuvant, tu ramai calm. Discuta cu ea si o sa vezi ca exista un motiv pentru toate, nimic nu e intamplator.

Nu esti gelos. Esti la una din primele intalniri. Daca esti gelos de pe acum probabil esti un potential criminal in serie. Poate are un fost iubit care o suna, poate are tot felul de indivizi in jurul ei care sunt atrasi de ea, dar ea nu e curioasa. Asteapta-te ca in viata unei femei sa existe alti barbati in tot felul de ipostaze. Dar din moment ce s-a intalnit cu tine asta spune multe si tu trebuie sa isi joci cartile si sa iti arati superioritatea prin lipsa geloziei. Gelozia e teama ca vei pierde femeia in favoarea altui barbat. Arata-i ca nu ai astfel de temeri.
3. Comunicarea

Nonverbala

- Atingerea e foarte importanta inca de la prima intalnire. Citeste in palma :)) glumeam, gadil-o, fa orice, doar fa-o sa se simta confortabil cu atingerea ta cat mai devreme. Atigerea unei femei face diferenta dintre cei care fac sex si cei care nu.
- Mergi la o întalnire mai dinamica: cu bicicleta, la plimbare, role, excursie, un eveniment artistic, concert, film, teatru. Foloseşte-ti creativitatea. Asta va spune despre tine ca esti o persoana care cauta sa traiasca o viata cat mai plina de senzatii si experiente ceea ce este foarte atragator pentru oricine, nu doar pentru femeile care iti plac.

Verbala

- Comunicarea e o strada cu dublu sens: Spune ce iti place si ce nu la o femeie si întreab-o cum e ea? Majoritatea barbatilor sunt preocupati atat de mult sa se puna pe ei intr-o lumina cat mai buna incat uita sa ii ofere ocazia femeii sa spuna si ea 2 cuvinte despre cine e ea, ce vrea de la viata si care sunt pasiunile ei. Ia-i un mic interviu amuzant despre cum e ea. Spune-i ca aştepti anumite lucruri de la persoanele cu care socializezi: energie pozitiva, umor, pasiune. Lucrurile astea le cauti la o persoană. Si daca nu le are, e o problema, pentru ca tu ai standard. Ofera-te sa o educi.

- Povestile. “Vrajeala” e foarte importantă. Spune povesti, ca sa faci întâlnirea una interesanta. Povesti din viata ta, din filme, din revista pe care ai citit-o acum 2 ore. Doar sa aiba ingredientele necesare pentru a crea emotii: tragedie, comedie, umor.

- Daca simti nevoia sa faci un compliment, pentru ca fata e de treaba, nu complimenta ceva evident. Pe astea le-a auzit de prea multe ori. Dacă e frumoasa, lauda-i personalitatea. Daca e mai putin frumoasa, lauda-i frumusetea.

- Daca iti pierzi ideile, nu te chinui sa ti le reamintesti jumatate de ora. Treci mai departe.

- Nu vorbi rau de prietenii tai sau de fostele femei din viaţa ta NICIODATA. Toti avem destula drama si probleme in vietile noastre; la o întalnire adu doar ce e bun. Emoţii pozitive, energie. [ stiu eu sigur ca asa e bineee. ]

- Si fetele stiu deja de jocul asta numit seductie, asa ca nu te forta prea tare. Nu incerca sa manipulezi comportamentul ei. Las-o sa fie asa cum e ea iar tu concentreaza-te pe persoana ta, fii o persoana care si-a dezvoltat toate acele lucruri de care am vorbit pana acum.

- Fa lucruri haioase. Diferite joculete care implica teste, provocari, atingeri. Fii creativ aici!
- Fii interesat de ea intr-un mod sincer. Fa jocuri de rol, e unul dintre cele mai faine lucruri ce le poţi face. Un joc de rol poate fii sa te porti ca si cand deja esti iubitul ei si sunteti la inceputul relatiei. Spune-i regulile tale si fii AMUZANT. Nu uita că treaba ta e sa povestesti si sa aduci emotii pozitive. Spune-i despre ce viata grea va avea, cum va trebui sa gateasca, sa spele si sa aiba 2 slujbe pentru ca sa te intretină si cum ii vei lua banii pe care ii castiga pentu ca să ii bei tu. Nu uita: poarta-te ca şi cu sora ta mai mica, simte-te bine si adu distractia si entuziasmul cu tine.



Eh eh.. Asta ptr cei care vor ceva cu blondele, pentru alea cu plete negre nu ma bag!

Un comentariu:

Luci. spunea...

Ai putea sa scrii si sursa articolului :))nesortho