rasariiit

rasariiit

da

French Air



tinkerbell name Pictures, Images and Photos

sâmbătă, 5 decembrie 2009

If only


Azi n am sa scriu poezi, ganduri,s.a. Azi doar am sa prezint un film."If only". Filmul cu care eu ma indentific per total, si o situatie cu care m am intalnit is pot spune ca sunt "intalnita" inca.


"Iubim cu un suflet de copil,increzator,dependent,dornic de a da si a primi afectiune."

If Only..o drama, un film de dragoste! Dupa ce prietena sa, Samantha(Jennifer Love Hewitt) moare intr-un accident de masina la scurt timp dupa ce ei se cearta si aproape ca se despart, omul de afaceri englez, Ian Wyndham (Nicholls) care locuieste la Londra incearca sa reinvie ziua in speranta de a schimba cursul evenimentelor care au dus la moartea iubitei lui..daca va reusi ramane sa vedeti voi..
Un film pe care îl recomand cu caldura tuturor, nu numai indragostitilor deoarece este un film ce trebuie vazut de toată lumea, un film care itiatrage atentia ca dragostea nu trebuie neglijata si ca trebuie sa-si arati sentimentele fata de persoana iubita în fiecare clipa, fara sa lasi ca timpul sa treaca-n zadar. Pentru cei carora le plac genul de filme comedii romantice, precum The Notebook, acest film este asemanator cu el, si cu siguranta veti ramane impresionati
Cand iubesti cu adevarat simiti atunci cand iubitul tau nu e langa tine,simti ca totul s-a oprit si merge dupa propiul tau ceas,simti ca un minut fara persoana iubita e o vesnicie,iar timpul cand va ve-ti reintalni va fi magic,te vei simti ca in al noualea cer,sau gresesc? Oricat de mare,puernic,curajos si cu bani ai fi…fara dragoste..esti nimic…nimic!Fara dragoste nu ai avea bucurii dar nici suferinti,fara dragoste viata nu ar mai fi…Dragostea nu e intotdeauna asa cum ti-ai imaginat.Poti cateodata suferi pentru a castiga dragostea cuiva,dar nut e lasa batut! Lupta in continuare,biruieste raul prin bine!
"Iubim cu un suflet de copil,increzator,dependent,dornic de a da si a primi afectiune."
If Only un film care chiar merita nu una nu doua nu trei vizionari...cam zece ar fi de ajuns pentru a ne intra bine in cap unele lucruri care in aparenta par simple insa de cele mai multe ori in esenta lor sunt chiar complicate... nu stim sa cautam raspunsuri acolo unde trebuie si asteptam ca soarta sa ne rezolve problemele...
Ca un om sa iubeasca pe altul e probabil cea mai grea sarcina care ne-a fost incredintata, sarcina suprema, examenul final, opera pentru care toate celelalte sunt doar un preludiu…. Iubirea e un imbold pentru fiecare sa se desavarseasca, sa devina cineva, sa devina o lume el insusi de dragul cuiva!!!

Niciun comentariu: