rasariiit

rasariiit

da

French Air



tinkerbell name Pictures, Images and Photos

vineri, 14 mai 2010

Bobore , un nume de prietenie ;



Cate prietenii poti lega intr-o viata de om ?Dar oare cate prietenii dureaza de-a lungul vietii ?

Se spune ca o prietenie ce vine pe parcursul vietii poate intrece eternitate in durata.

Nu contrazic ceea ce spune, ba din contra !!!

Uneori nu ai nevoie sa-ti dai seama de prietenii adevarati, pentru ca sufletul pastreaza in adancul lui intodeauna esentialul, si poate o prietenie nu cere doar timp langa o persoana, cere ganduri si sentiemnte pozitive din partea amandorura.

O prietenie se consolideaza in tacere, atunci cand doua perechii de ochii isi vorbesc peste timp si distanta, folosind drept cuvinte, aripi mistice de ingeri.
O prietenie este o prietenie, chiar si cand legaturile se rup, drumurile se bifurca si fiecare vede un alt orizont, dar in orizontul prieteniei cel ce conteaza este Universul, pentru ca Universul ne-a legat in bolta lui , mainile, privirile, ne-a stropit peste prietenie etrnitate, ne-a sadit la radacinea acesteia o copilarie, sau o adolescenta.

Si-am invatat ca nu numai prietena ce-ti stie cele mai intime secrete conteaza, nici cea ce-ti spune in fiecare zi : hai la suc, ci prietenia pe care o simti, cand esti singur si cand in siguratatea ta te razbate cu fraze spuse in trecut, fraze ce devin motto-uri si adesea scutul cel mai rezistent cand sufletul iti este tulburat.

Fraze prinse in cuvinte ce uneori au fost spuse intr-o ratacire de nori sau au fost intelese dintr-o simpla privire ori cuvintele au fost cantate cu vocea unui val ce se pierde in abisul sufletului purator.

...
I´ll make you cry !

2 comentarii:

bobore spunea...

mai greu de cap, dar nu suficient de batut in cap incat sa nu reusesc:)) m-ai coplesit in seara asta. sunt momente in care pur si simplu te intrebi daca a fost intamplare sau Cineva ti-a vandut un pont pentru cartea castigatoare. Iti multumesc sincer, Chiry! Iti multumesc ca mi-ai dat ocazia sa te cunosc si sa gasesc in tine un altfel de om. Un om minunant! iata ca cei speciali nu uita bunele intentii de odinioara, indifenrent ca aflam unul despre celalalt destul de rar. Ramai o parte frumoasa din adolescenta mea si oricand, la nevoie...10 cifre are numarul meu de telefon si pentru tine, in loc de "alo", raspund cu "i'll make you cry" :)) sa ramai aceeasi fiinta unica si cu suflet cald!

elena spunea...

el a sp tot:*