rasariiit

rasariiit

da

French Air



tinkerbell name Pictures, Images and Photos

luni, 7 iunie 2010

Dragoste prin har.



Imi amintesc ploaia de pe acoperis, in acea dimineata de iarna si toate lucrurile pe care as fi vrut sa ti le spun.Am crezut ca sunt doar cuvinte suparatoare venite de nicaieri si fara un motiv anume, erau doar niste sentimente ciudate.
Dar momentele astea m-au adus astazi departe, si tu stai la intrarea viselor mele, plans, si as vrea sa ti promit ca am sa ma intorc inapoi, promite mi si tu va o vom face amandoi.

Am spus ca nu am venit aici pentru a te parasi, nu am venit aici sa te pierd, nu am venit aici crezand ca voi fi departe de tine.Nu am venit aici pentru a afla cum sa ma indepartez.Am venit aici pentru ca exista un punct slab, ce azi este puternic si plin de credinta si ma aduce aici puterea dragostei sa ma intorc in inima ta.
Ce simt e
Dragoste prin har.

Si mi amintesc de drumul de pe care tocmai am plecat cu lacrimi in ochii..La inceput masina parca nu vroia sa porneasca, pana am ajuns la destinatie, si comoara pierduta s-a gasit in distanta. Luminita de la capatul drumul nu a fost chiar la capat, ci pe drum.Am gasit o cabina telefonica si te am sunat, iar de atunci am zis ca am sa astept sa ma astepti cat ma vei astepta si am pus toate sentimentele rele intr-o cutie, si le am aruncat departe pentru ca azi contam doar noi.

Si asta m-a facut sa mi dau seama ca in timp exista un moment doar pentru tine, momentul vietii mele.Si nu voi putea uita niciodata, putem lasa totul in urma, pentru ca atunci cand a existat o indoiala iti aduc aminte ce ne am spus : ¨Promit.¨




Am spus ca nu am venit aici pentru a te parasi, nu am venit aici sa te
pierd, nu am venit aici crezand ca voi departe de tine.Nu am venit aici pentru a
afla cum sa ma indepartez.Am venit aici pentru ca exista un punct slab, ce azi
este puternica si plin de credinta si ma aduce aici puterea dragostei sa ma
intorc in inima ta.
Ce simt e
Dragoste prin har.

Multumesc baietelul meu ca esti special!!

2 comentarii:

Andrei Ghiorghe spunea...

Ai grija cu promisiunile...

ea si norii spunea...

Traieste'ti clipa:x >:D< Si ai rabdare si incredere:X>:D<

Dragostea ta prin har e minunata:X!!!