rasariiit

rasariiit

da

French Air



tinkerbell name Pictures, Images and Photos

joi, 24 iunie 2010

e simplu , esti un normal ciudat-

E acea senzatie de dor ce iti accelereaza bataile inimii, iti clarifica fiecare miscare si iti aduce aproape de suflet rezultatul unei ploi de vara, si anume curcubeul de iubire.
E acea senzatie ce inveleste frigul de caldura si lasa inima sa si deschida drumul din nou spre tine, iar si incaodata spre tine.
E aceas senzatie in care esti tu, tot tu. Si nu se schimba niciodata decat se mareste, si astazi a fost atat de aproape incat am inteles ca sa fi nerabdatoar inseamna, nu sa n ai incredere ci sa iubesti ceva mai mult decat o face universul.
E simplu si ciudat cum ideile se amesteca pe hartie si sufletul trage semnul exclamarii la final. Cum sufletul, creionul ce scrie, nu se opreste din iubit nici atunci cand radiera trece peste.
E simplu, e ciudat caci radiera oricat ar fi de radiera tot n ar putea sa stearga cuvintele in care sufletul meu e spart, caci la fiecare doua cuvinte tu torni rigips, pentru ca sufletul sa nu fie sters.
Si e senztia simpla si ciudata in care gandurile au un zbor lin, si papagali o voce domala, iar cerul ce sa iti mai spun e bucuros ca stelele si tu, il inconjoara.

E simplu si e ciudat.

Niciun comentariu: