rasariiit

rasariiit

da

French Air



tinkerbell name Pictures, Images and Photos

sâmbătă, 27 martie 2010

singura


Si de ce acum cand am ce-mi doresc, stau cu aceasi tastatura in maini, si privesc aceeasi luna plina ce fuge de mine printre miile de stele ?
Rimelul uscat s-a intins pe obrazul ingalbenit din cauza fluxului de lacrimi, ce-au pornit intr-o secunda din adancul sufletului.
Asta-mi doream de mult, sa fiu eu singurica intr-o camera doar pentru mine, unde sa nu ma deranjeze nimeni si nimic, sa fiu doar eu,luna si cerul si la cativa metri distanta de mine marea, dar desi universul este aproape de mine, in singuratatea mea aveam nevoie de tine, aveam nevoie de stralucirea pe care doar ochii tai o pot cuprinde la adevara lor magie, dar tu nu esti, pe zi ce trece in defavoarea mea din toate punctele de vedere tu ma dezamagesti si mai rau, si mai rau.Orice urma de speranta mi-o diminuezi, orice amintire mi-o stergi, orice zambet il alungi cu cateo lacrima, si chiar nu te credeam cand spuneai ca un hi cinci poate face ataa rau.Si gasesc inevitabil raspunsuri la toate framantarile mele, si plang si plang din nou, iar si iar si-mi amintesc de tine, de noi, de tine si de ele si de mine si de ei.Realizez, tot privind spre fereastra pe care am lasat-o deschida, pentru ca pare un tablou neinghegat si-mi lipsesc tablourile mele desenate din ganduri despre tine, revin, realizez ca din ecuAtia de mai sus tu esti singurul care a tras sa fie bine, care a incercat sa intreaca luna si in frumusete si in magie, si esti singurul care a reusit,dar esti singurul si cel mai important ce-mi lipseste, imi lipseste si-mi lipsesti la nesfarsit!!! Dar asa vrea universul, asa vor ei, asa vor stelele, luna, valurile mari, sa nu te mai vad deloc. Dar am sa plec, si am sa-mi amintesc de tine in fiecare avion, in fiecare vers ce-l voi scrie, in fiecare desen ce voi "dibujar" (n.r desena in spaniola), in fiecare pas .. Mereu. Si imi trag plapuma, frigul ce intra pe fereastra incearca sa-mi usuce lacrimile, dar eu nu vreau, cand plang simt ca iubirea ce ti-o port nu se schimba, este lafel de puternica si ma motiveaza la fel de mult. sI DACA NU AM SA ADORM AM SA-TI POVESTESC! SI DE ADORM ITI DAU DE VESTE MAINE.
Cat doare maturizarea :( !