rasariiit

rasariiit

da

French Air



tinkerbell name Pictures, Images and Photos

vineri, 5 februarie 2010

Secunda magica.


Este necesar sa-ti asumi riscuri.Doar intelegem,adecvat, minunile vietii cand permite inesperabilului sa se manifeste.

In fiecare zi Dumnezeu ne da -impreuna cu soarele- un moment cand este posibil sa schimbam tot ce ne face nefericiti.In fiecare zi ne prefacem ca nu vedem acel moment, ca nu exista, ca astazi este lafel ca ziua de ieri, maine va fi lafel ca astazi. Dar, cel ce presteaza atentie , poate descoperi secunda magica.Se poate ascunde in momentul cand deschizi usa cu o cheie, dimineata, sau in tacerea din timpul cinei sau in orice al lucru ce ni se pare ca-l repetam zilnic.
Momentul magic exista - un moment in care toata forta stelelor ne ajunge si ne permite sa vedem minunile vietii.

Fericirea, este uneori un cadou, dar in general este o cucerire.Secunda magica ne ajuta sa ne schimbam, ne impinge in directia visurilor noastre.Vom suferti poate, vom trece prin momente dificile, vom infrunta multe deziluzii,dar toate astea sunt trecatoare, inevitabile, si vom termina mandrindu-ne de semnalele obstacolelor.In viitor, vom putea privi cu mandrie si credinte, spre trecut.


Pacat de cel caruia i-a fost teama sa-si asume riscuri.Pentru ca probabil, niciodata nu va fi dezamagit, nu v-a avea parte de deziluzii,nu va suferi ca cei ce au un vis de implinit.Dar cand v-a privi in trecut - pentru ca mereu ajungi sa privesti in trecut - isi va auzi sufletul spunand: " Ce ai facut cu minunile pe care Dumnezeu le-a lasat pentru zilele tale? Ce ai facut cu talentul pe care maestrul tau te-a invatat sa-l deslusesti ? Le-ai ingropat bine in fundul unei gradini, de teama sa nu le pierzi. Asa ca, asta este mostenirea ta : certitudinea ca ti-ai risipit viata" .

Si pacat de cel ce va ajunge sa asculte aceste cuvinte. Pentru ca atunci va crede in minuni, dar secundele magice din viata sa, au trecut.

Trebuie sa invatam sa ascultam copilul , ce am fost intr-o zi, si ce inca exista in interiorul nostru. Acest copil cunoaste secundele magice.Ii putem sufoca plansul, dar nu putem sa-i facem vocea sa taca.

Daca nu ne nastem din nou, daca nu incepem sa privim din nou viata cu inocenta si entuziasmul copilariei, viata nu va mai avea sens.


Exista multe forme de a te sinucide. Cei ce incearsa sa-si omoare trupul, jignesc legea lui Dumnezeu. Cei ce indrajnesc sa-i omoare sufletul, deasemena jignesc legea lui Dumnezeu, chiar daca a lor crima va rezulta ca fiind mai putin vizibila in ochii oamenilor.


Sa nu uitam sa fim atenti cu ce ne spune copilul pe care-l purtam in piept.Sa nu ne fie rusine din cauza lui. Nu trebuie sa lasam sa ne cuprinda frica de a si singuri, trebuie sane ascultam mereu interiorul. Pentru ca niciodata nu ai fost singur.Mereu te-ai avut pe tine.

Hai sa dam nastere canducerii existentei noastre. Acel copil stie foarte bine ca fiecare zi este diferita de cea anterioara.

Hai sa facem acel copil din sufletul nostru sa se simta din nou iubit. Hai sa-l multumim, chiar daca asta inseamna sa actuam in forma neobisnuita pentru noi insine, chiar daca ceilalti considera ca vom face numai prosti.

Amineste-ti ca intelepciunea oamenilor, Dumnezeu o vede ca pe o nebunie. Daca ascultam copilul pe care-l avem in inima, privirea noastra va straluci din nou. Daca nu pierdem contactul cu acel copil, nu vom pierde nici contactul cu viata.


Sa traiasca toate secundele magice din 2010.

Iubire (Sufletul geaman)

Mereu va exista in lume o persoana ce isi astepata iubire, fie ca se va afla in mijlocul desertului sau in mijlocul unui oras populat. SI cand aceste persoane se vor intalni, si ochii se vor privi, tot trecutul si tot viitorul isi vor pierde complet importanta si doar va conta acel moment si acea incredibila siguranta ca toate lucrurile desub cer au fost scrise de aceeasi mana.


Mana ce trezeste iubirea si ce-a creat un suflet geaman pentru fiecare persoana ce munceste, se odihneste si cauta comori sub cer. Pentru ca fara asta, nmu ar avea niciun rost visele pentru rasa umana.


VISELE SUNT SINGURA POARTA SPRE ETERNITATE!!!

Un comentariu:

Christinne L spunea...

Paolo Choelho... o filosofie cat pamantul, marea si cerul la un loc!
Foarte potrivita fotografia!